IMPORTANT!

Mâine se împlinesc 81 de ani de la un eveniment deosebit de trist și de important pentru noi ca națiune: Masacrul de la Fântâna albă. Peste 4000 de oameni au murit în anii 40′ pentru simplul fapt că-și doreau să trăiască în țara lor. Sovieticii, printr-un șiretlic, au ucis pe românii ce au vrut să treacă din granița cu Ucraina (partea Bucovinei de sus) în România. Adulți, copii, bătrâni, tineri: toți au fost uciși și îngropați în gropi comune.Va fi vinerea asta (02.04.2021), de la ora 12:30, când va fi și liber de la stat.

Haideți la un moment de rugăciune și de întâlnire între noi pentru a înțelege jertfa unor oameni. Dacă reușim să ne strângem câțiva oameni, mediatizăm momentul și pe portalul de știri Doxologia printr-un posibil articol.Ne dorim (cu inițiativa Asociației Lumină și Dar și a celor de la Iași) să facem un eveniment frumos în parcul Sf Maria, lângă casa părintelui Cristea (Ne-am gândit că troița de acolo este cea mai semnificativă). Alături de mai mulți părinți slujitori, vrem să ne rugăm câteva momente în cadrul unui parastas.

Apoi, câteva persoane vor ține un cuvânt, rostindu-se și poezii ori texte specifice.Haideți să fim împreună! ai curaj?

Ps: Confirmarea prezenței (secțiunea comentarii) printr-un mesaj ne-ar ajuta pentru o mai bună organizare! Confirmați pe luminasidar@gmail.com

Dan Zăhărescu- Organizator Eveniment

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s